Hoitopalvelut

Hammaslääkäriasema Siilin Hammas ja Kiuruveden Kulmapaikka tarjoaa asiantuntevaa ja kivutonta hammashoitoa.


perushammashoito

Perushammashoito

Säännöllinen vuositarkastus on hyvän kotihoidon ohella merkittävin tekijä hammasterveyden ylläpitämisessä. Monien yleissairauksien hoidon onnistumiseksi suun ja hampaiden tulehdusten ehkäisy ja hoito on tärkeää. Erityisen tärkeää huolellinen kotihoito ja säännöllinen hammashoito on sepelvaltimotautia, diabetestä, MS-tautia, reumaa tai syöpää sairastavilla henkilöillä. Myös keinonivel- ja sydänläppäproteesipotilaiden yleisterveyden ylläpito edellyttää hyvää suun terveyttä.


nukutushammashoito

Nukutushammashoito

Hammashoitopelko on yleisin syy hammashoidon laiminlyönteihin. Nukutushammashoito on turvallinen ratkaisu sinulle, jos hampaasi ovat jääneet pelon takia vaille hoitoa. Nukutushammashoito mahdollistaa kivuttoman hammashoidon ja antaa mahdollisuuden hammashoidon suorittamiseen yhdellä käyntikerralla.


kalvo-oikominen

Kalvo-oikominen

Kalvo-oikominen on uusi oikomismenetelmä aikuisille. Kiinteitä “rautoja” ei enää tarvitse asentaa hampaisiin, vaan oikominen tapahtuu hampaitten päälle asennettavien muovisten kalvojen avulla. Kalvot otetaan pois esimerkiksi syödessä. Oikomiskalvot eivät peitä hymyäsi, eikä moni edes huomaa, että sinulla on oikomishoto meneillään.

Suosittelemme pitämään kalvoja vähintään 22 tuntia vuorokaudessa.

Kalvo-oikomisen kustannukset ovat 3000-4000€ hoidon laajuudesta riippuen. Käytämme Lumiliner kalvo-oikomis menetelmää. Hoitokustannukset on mahdollista suorittaa myös erissä Lumiliner-rahoituksella.

Alla olevasta linkistä saat lisätietoa ja voit saada hoitoarvion etänä.

www.lumiliner.com


keraamiset paikat ja esteettinen hammashoito

Keraamiset paikat ja esteettinen hammashoito

Käytämme keraamisten paikkojen valmistamiseen CEREC menetelmää. Sen ansiosta voimme valmistaa keraamiset paikat ja kruunut yhdellä käyntikerralla. Keraamiset paikat kestävät kulutusta muovipaikkoja paremmin. Keraamiset kruunut ja laminaatit soveltuvat hyvin esteettiseen hammashoitoon. Esteettisellä hammashoidolla korjataan hampaiden ulkonäköä.


keinojuuret ja suukirurgia

Keinojuuret ja suukirurgia

Implantti eli keinojuuri on kestävä tapa korvata puuttuva hammas tai useita puuttuvia hampaita. Implantti on valmistettu titaanista ja se kiinnittyy luuhun luutumalla. Olemme asentaneet keinojuuria vuodesta 1989. Käytämme luotettavia Straumann keinojuuria. Implanttien asennuksia ja muita suukirurgisia toimenpiteitä (esim.viisaudenhampaan poisto) varten meillä on asianmukainen leikkaussali. Meillä on useitten vuosien kokemus suukirurgisista toimenpiteistä.


suuhygienistipalvelut

Suuhygienistipalvelut

Suuhygienistimme palvelevat monipuolisesti. Suuhygienisti tekee suun hoidon tarpeen arviointeja sekä ehkäisevät iensairauksia puhdistamalla ientulehdusta ja pahanhajuista hengitystä aiheuttavaa hammaskiveä. Lisäksi he antavat yksilöllistä kotihoidon ohjeistusta ja ohjaavat käyttämään sopivia suunhoitotuotteita. Hampaat on hyvä puhdistuttaa perusteellisesti suuhygienistin vastaanotolla säännöllisin väliajoin. Suuhygienisti arvioi yksilöllisesti sopivan hoitovälin ja voi lähettää tarvittaessa potilaan jatkohoitoon hammaslääkärille. Lisäksi he tekevät esteettistä hoitoa kuten poistavat pinnallisia värjäymiä, kiinnittävät hammaskoruja, valkaisevat hampaita vastaanotolla ja antavat ohjeistuksen kotona tehtäviin valkaisuihin.


hammasprotetiikka

Hammasprotetiikka

Hammaspuutokset korvaamme joko kiinteillä tai irrotettavilla hammasproteeseilla. Kiinteät hammasproteesit tehdään omien hampaitten tai keinojuurien varaan. Täysin hampaattomaankin leukaan on mahdollista saada kiinteät hampaat keinojuurien avulla. Irrotettavia ovat mm. kokoproteesit ja osaproteesit.


kutsujärjestelmä

Kutsujärjestelmä

Tuntuuko siltä että edellisestä hammastarkastuksesta on venähtänyt liian kauan aikaa? Suun hyvinvoinnin kannalta on tärkeää pitää hammashoito säännöllisenä. Pääset halutessasi kutsujärjestelmään jolloin me kutsumme sinut säännöllisesti hammastarkastukseen. Vuositarkastuksen yhteydessä hammassairaudet ehkäistään tai hoidetaan jo alkuvaiheessa.